E-post marknadsföring

Har du kontrollerat dina e-postmeddelanden idag? Du har förmodligen kontrollerat dem vid mer än ett tillfälle med viktiga nyheter från jobbet, ditt barns skola eller ditt favoritfotbollslag som har tillkännagivit en ny spelarsignering! Oavsett orsaken till att du kontrollerar dina e-postmeddelanden, kanske du har anmält dig till en e-postlista av något slag från en butik eller ett varumärke som upplyser dig om fantastiska erbjudanden som du inte kan missa.

E-postmarknadsföring växer i popularitet och allt fler börjar med att inse de många fördelarna med att annonsera i folks inkorgar. Ett ständigt ökande antal försäljningar och transaktioner görs online, så möjligheten att gå direkt från din inkorg till en produkt eller tjänst som intresserar dig är oerhört värdefull.

Människor blir mer upptagna och upptagna tack vare enheter som är utformade för att göra livet enklare! Online-butikerna är öppna 24 timmar, 7 dagar i veckan, 365 dagar om året och det betyder att människor kan handla när som helst och var som helst. Om du kan vädja till dem med en väl utformad e-postmarknadsföringskampanj kan de antingen följa länkarna till din webbplats där och då eller eventuellt gå tillbaka till det senare när det är mer bekvämt för dem att göra det.

Vibe Marketing i Sverige kan hjälpa dig att komma in i rätt e-postinboxar med rätt material tack vare våra skräddarsydda kampanjer. Vi kommer att arbeta med dig och ditt team varje steg på vägen för att säkerställa att du har bästa möjliga avkastning på investeringen, vad det än betyder för dig (försäljning, medvetenhet eller rykte).

Om du vill veta mer om e-postmarknadsföring med Vibe Marketing-teamet i Sverige, kontakta oss idag.