Telemarketing

Den personliga kontakten är ofta den mest effektiva, och det är det som gör telemarketing till en sådan populär kampanjstrategi även idag. I en tid när textmeddelanden, e-postmeddelanden och sociala medier tar över, har telefonen fortfarande ett antal viktiga fördelar, särskilt från ett marknadsföringsperspektiv.

Det finns några meddelanden som försvinner på vägen; Det finns några kampanjer som låter människor ställa frågor innan de åtar sig att göra ett köp eller ett beslut. Genom att prata i telefon kan dessa frågor och problem tas upp där och då.

Telemarketing kan få mycket dålig press, men ganska ofta beror det på att det är gjort dåligt med dåligt riktade kampanjer att nå ut till en irrelevant publik på den värsta tiden. Här på Vibe Marketing i Sverige ser vi till att vi gör mycket forskning innan vi startar någon telemarketingkampanj på uppdrag av våra kunder.

Vi kan arbeta med dig och din budget för att identifiera din nya eller befintliga kundkrets och meddelandet du vill förmedla för att se till att dina kunder är lika nöjda med vad du har att erbjuda som du är med hur vi levererar kampanjen.

Varje telemarketingkampanj är skräddarsydd för kunden, tidsramen och budgeten för att säkerställa att du får vad du vill ha till ett pris som du har råd med. Vi kopierar inte och klistrar in några strategier och vi arbetar med dig från det inledande samrådet och ger uppdateringar längs vägen när du behöver dem.

För mer information kontakta Vibe Marketing Sweden idag.